• Hotelski sistemi

  Hotel Park

  Time&Space sistem značajno nam je pojednostavio odjel ljudskih resursa, koji se sada sastoji od jedne osobe. Osim smanjenja troškova poslovanja, ključna prednost sistema je bolje planiranje i nadzor nad radom zaposlenih, što je preuvijet kako bi se osigurala najviši  nivo i kvalitete hotelskih usluga.

Reference iz područja hotelskih sustava

Kroz suradnju s našim klijentima, stekli smo zavidnu brojku referenci u hotelijerstvu. Na ovoj stranici podrobnije ćemo Vam predstaviti neke od njih, a za cijeli popis referenci i više informacija slobodno nas kontaktirajte. 

 • Rezidencija Dioklecijan

  Temeljem dosadašnje suradnje, referenci i preporuka, Splitska kuća zdravlja d.o.o. odabrala je Špica Sustave, koja je ponudom rješenja norveškog partnera VingCard s pomoću VingCard Vision sustava i Signature modela elektroničke brave, omogućila siguran pristup sobama i apartmanima te korištenje dizala upotrebom jedinstvene kartice. 

  Preuzmi studiju primjera
 • Dalmina hotel

  Dalmina je poslovni hotel u Splitu, sa 54 moderno uređene sobe, kongresnom dvoranom, sobom za sastanke i nizom drugih sadržaja koje nudi svojim gostima. Sobe imaju VingCard Signature RFID brave, koje jamče vrhunsku sigurnost, dok se stilske saten-krom brave savršeno stapaju s modernim interijerom.
   

  Preuzmi studiju primjera
 • Maistra

  Što se tiče projekta Maistra, glavni cilj je bio osigurati prikupljanje podataka u stvarnom vremenu na izvoru, Snimanje ID posla te brz i pouzdan prijenos podataka u središnju bazu podataka. 

  Preuzmi studiju primjera
 • Bluesun

  Uvođenjem sustava za evidenciju radnog vremena Time&Space, tvrtka Sunce Koncern potvrdila je svoju predanost njegovanja ljudskih potencijala - investirala je u područje rada koje je neposrednije povezano sa organizacijom poslovanja i planiranjem, a time ima odlučujući utjecaj na zadovoljstvo kako zaposlenika tako i gostiju. 

  Preuzmi studiju primjera
 • Piazza Luxury Suites

  Nalazi se u elegantnoj secesijskoj zgradi na slavnoj splitskoj Pjaci, prostoru ispred zapadnog ulaza u Dioklecijanovu palaču (tzv. Porta Ferrea). Piazza Luxury Suites odabrali su Špica Sustave, koja je ponudom VingCard Vision sustava, zadovoljila tražene uvijete. 

  Preuzmi studiju primjera
 • One Suite Hotel

  Sukladno višegodišnjem iskustvu i preporuci Starwooda, u upravi Sheraton hotela odluka je pala na ASSA ABLOY Hospitality (AAH) rješenja kojima se postiže očekivani i pouzdan nivo sigurnosti. Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel jedan je od najmodernijih hotela, te su željeli imati što efikasnije procese.  

  Preuzmi studiju primjera
 • Regent Porto Montenegro

  Kako se kompleks Porto Montenegro planirano širio, potreba za kompleksnijim hotelskim sustavima bila je sve veća. Budući da su u staroj zgradi koristili Assa Abloy (VingCard) sustav elektronskih hotelskih brava, podrazumijevalo se da se isti nađe i u novoj zgradi Regent hotela. Kao lokalni predstavnik Assa Abloy opreme Špica je u suradnji s partnerskim poduzećem Vitreum realizirala kompletan projekt.
   

  Preuzmi studiju primjera

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
info@spica.ba
Kontakt

Imaju povjerenja u nas: