• Hotelski sistemi

  Hotel Park

  Time&Space sistem značajno nam je pojednostavio odjel ljudskih resursa, koji se sada sastoji od jedne osobe. Osim smanjenja troškova poslovanja, ključna prednost sistema je bolje planiranje i nadzor nad radom zaposlenih, što je preuvijet kako bi se osigurala najviši  nivo i kvalitete hotelskih usluga.

 • Fizička kontrola pristupa

  Sistem za kontrolu fizičkog pristupa ključan je dio svakog sigurnosnog sistema. Moderan sustav za kontrolu pristupa temelji se na informacijskoj tehnologiji i dvjema naprednim identifikacijskim tehnologijama: biometriji i pametnim karticama.

  Dodjeljivanje osobnih pristupnih prava "ko smije kuda" pripada osnovnom nivo sistema. Po potrebi se mogu dodati specijalizirane višerazinske funkcije poput:

  • pristupnih rasporeda pomoću kojih se pristupnim pravima dodaje vremenska dimenzija,
  • postavke, prikupljanje i kontrola alarmnih stanja pomoću signala iz različitih priključenih senzora,
  • vizualni nadzor događanja na prostornoj shemi s grafičkim simbolima.
  Saznajte više
 • Evidencija radnog vremena

  Time&Space Manager korisnički je program namijenjen evidenciji radnog vremena.
  Ima široke mogućnosti definiranja različitih radnih planova i rasporeda.

  Odlikuje ga pregledan grafički prikaz događaja i obračuna koji omogućuje uvid u događaje i strukturu prisutnosti.
  Korisničko sučelje i operativni postupci namijenjeni su trenutnoj i aktualnoj evidenciji - podaci se obrađuju u realnom vremenu.

  Prilagodljivost različitim potrebama korisnika osigurana je mnoštvom podesivih parametara, rasporedima, kalendarskim događajima i operatorskim intervencijama koji se mogu prilagoditi različitim pravilima obračuna. Naravno, predviđeni su različiti pristupi kojima operater može učiniti iznimke od automatski postavljenih pravila.

  Rezultati obračuna i statusi evidencije dostupni su u obliku brojčanih predefiniranih izvješća te korisnički podešenih izvješća koja se mogu izvoziti ili poslati putem e-maila.

  Time&Space Manager omogućuje:

  • praćenje radnog vremena,
  • precizan obračun i pripremu podataka koje je moguće prenijeti u različite programe za obračun plaće ili druge HR sustave.
  Saznajte više
 • Inventura osnovnih sredstava

  Program "Popis osnovnih sredstava FIND02" koji radi na ručnim terminalima namijenjen je provođenju inventure osnovnih sredstava. Omogućuje pohranu velike količine podataka i upravljanje svim informacijama koje popisivačima mogu zatrebati na terenu.

  Ručna računala sve su prisutnija, a mnoga od njih imaju ugrađene bar kod čitače što ih čini idealnim alatom za obavljanje različitih inventura. Pripremili smo posebno rješenje za hotele koje omogućuje visoku fleksibilnost pri popisivanju, a uz to je i jednostavno za korištenje. 

  Saznajte više
 • Elektronske brave

  Allure by VingCard
  Allure je brava nove generacije koju su nestrpljivo čekali svi dizajneri interijera i hotelijeri kojima je estetika od ključnog značaja. Allure u hotelsku atmosferu unosi novi ugođaj te istovremeno gostu osigurava sigurnost i udobnost najvišeg nivoa. Izaberite svoju Allure kombinaciju koja najbolje odgovara Vašim potrebama. 

  Essence by VingCard 
  Essence brava je u hotelsku industriju donijela novost - u kućištu spaja sve komponente, uključujući i čitač. Na taj način pruža minimalizam i učinkovitost. Izvana ostaje samo esencija koja donosi fleksibilnost, sigurnost i udobnost gostiju. 

  Signature RFID by VingCard
  RFID tehnologija je budućnost već čvrsto ukorijenjena u Signature ponudi. Gostu omogućuje veću udobnost jer se kartica (ili telefon) samo prislone na čitač. RFID kartice također pružaju veću sigurnost jer ih je, za razliku od magnetskih, nemoguće kopirati.  

  E-Cylinder by VingCard
  E-cylinder pruža fleksibilno i kompaktno za vrata gdje konvencionalne brave nisu najprikladnije. Nadogradnja mehaničke brave je jednostavna i ne predstavlja veliki trošak.

  Classic by VingCard
  Classic je klasična brava koja zadovoljava visoke sigurnosne standarde. Radi s magnetskim ili pametnim karticama i implementirana je u više od tisuću hotela širom svijeta.  

  VingCard Elsafe vodeći je globalni proizvođač elektronskih sigurnosnih sustava. VingCard rješenja još od 1979. godine pružaju potpun nadzor i fleksibilnost

  Saznajte više
 • Sobni sefovi

  Gosti se osjećaju ugodno kada osjećaju sigurnost, zadovoljstvo će biti još veće ako se njihove vrijednosti mogu sigurno pohraniti u sobnom sefu.
  Prigodna dimenzija i unutarnja utičnica u sefu omogućuje gostima da bezbrižno zaključaju svoje elektronske uređaje, npr. svoje mobilne uređaje ili računara, a time i pune bateriju.

  Saznajte više
 • Upravljanje energijom

  Smart kontrola grijanja, hlađenja i ventilacije i ventilacije omogućuje značajne uštede i omogućuje gostima ugodan boravak. Temeljna zadaća sistema za nadzor soba je neometano djelovanje svih uređaja u sobama i manja potrošnja energije.

  Saznajte više

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
info@spica.ba
Kontakt

Imaju povjerenja u nas: