• Financijsko područje

   

  Uvođenjem Time & Space sustava, Banka Koper je u pola godine uspjela uvesti centralizirano elektronsko evidentiranje radnog vremena, eliminirala je kašnjenja i greške u pripremi obračuna plača, smanjila potrošnju papira i osigurala da svi zaposlenici imaju pristup informacijama o prisutnosti u realnom vremenu.
  

  Marko Režek, Banka Koper  

Rješenja za financijske institucije

Financijske institucije imaju posebne zahtjeve koji se moraju strogo poštivati. Pozivamo Vas da pogledate rješenja koja su nastala u suradnji s financijskim institucijama.
 

 • Kontrola pristupa

  Zaštitite svoj prostor od neovlaštenog pristupa i omogućite jednostavan pristup onima koji ga trebaju. Time & Space kontrola pristupa omogućava sveobuhvatan pristup zaštiti i kontroli pristupa posjetitelja i osoblja.

  Jednostavna identifikacija zaposlenih u financijskim ustanovama omogućuje cjelovitu i dosljednu provedbu sigurnosne politike sukladnu propisima. Centralno upravljanje omogućuje nadzor nad događajima u relanom vremenu i neposrednu reviziju sigurnosnih incidenata.
   

  Pročitajte više
 • Evidencija radnog vremena

  Vrijeme je jedino što je nemoguće nadomjestiti i čiji je gubitak konačan. Uspostavljanjem zatvorenog kruga planiranja potreba, jednostavne evidencije radnog vremena, provjere i rukovanja iznimkama putem samoposlužnih portala zaposlenika te izvještavanja, financijske ustanove postaju pokretnije i smanjuju administrativne troškove.
   

  Pročitajte više
 • Popis osnovnih sredstava

  Godišnji popis osnovnih sredstava sjajno je zaa organizaciju vremena.

  Uporabom suvremenih rješenja za označavanje, praćenje i inventuru sredstava osigurava se mogućnost praćenja u složenim situacijama. Riješite probleme koji vas muče svake godine.

  Pročitajte više

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
ba_info@spica.com
Kontakt

Imaju povjerenja u nas:

Prijava na e-novosti