• Oprema za hotele

Gostima je dojam sigurnosti i posljedično ugodnosti sve veći ako svoje dragocjenosti sigurno pohrane u sobnom sefu. Primjerena dimenzija i opcionalno interna utičnica za napajanje u sefu omogućava gostima da bezbrižno zatvore u sef i elektroničke uređaje, npr. dlanovnike ili prijenosna računala, i pored toga napune baterije. 

 • Elsafe Infinity II

  Infinity II postavlja nove standarde za hotelske sobne sefove sa svojim sofisticiranim dizajnom i neusporedivim značajkama. Ova serija sefova je više od sefa. Infinity serija je više nego sigurna, više je od namještaja, to je umjetnost! 

  Saznajte više
 • Elsafe Sentinel II

  Elsafe nadilazi obične sefove sa svojim novim SENTINEL II elektroničkim hotelskim sobnim sefovima. Sigurnosti u sobi je postavljena na novu razinu i to u kombinaciji sa funkcionalnim i modernim dizajnom. SENTINEL II elektronički sobni sef nije samo sobni sef ... Postao je savremeni namještaj! 

  Saznajte više
 • Zenith

  Kada je riječ o sigurnosti hotelskih soba, Elsafe je uvijek bio izbor hotelijera diljem svijeta. Da bi Vam olakšali, nadopunili smo ponudu sefova sa Zenith serijom koja nudi naprednu sigurnost po pristupačnoj cijeni. 

  Saznajte više
 • Zenith On-Wall

  Zenith -zidni sef je idealno rješenje za hotele u kojima postoji nedostatak prostora. Zenith -zidni sef se savršeno uklapa u bilo koji ormar ili na zid hotelske sobe. 

  Saznajte više
 • Zenith Floor

  Zenith podni hotelski sef je namijenjen montaži na pod i omogućava sigurnu pohranu većih predmeta, kao što su torbe, prijenosna računala u torbi, elektronička oprema i ostalo. Namijenjen je za postavljanje u recepciji.

  Saznajte više
 • Zenith Drawer

  Zenith hotelski sef za ladicu se savršeno uklapa u ormar ili ladicu. Zahtijeva minimalan prostor, čime postaje odličan izbor za ograničene prostore. Idealan je za poslovno korištenje, jer se u njega može smjestiti računar.  

  Saznajte više

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
ba_info@spica.com
Kontakt