• Oprema za hotele

Reference iz područja hotelskih sustava

Kroz suradnju s našim klijentima stekli smo zavidan broj referenci u hotelskoj industriji. Ovdje su neke od njih detaljno opisane, a za cijeli popis slobodno nas kontaktirajte i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći. 

 • Rezidencija Dioklecijan

  Temeljem dosadašnje suradnje, referenci i preporuka, Splitska kuća zdravlja d.o.o. odabrala je Špica Sustave, koja je ponudom rješenja norveškog partnera VingCard s pomoću VingCard Vision sustava i Signature modela elektroničke brave, omogućila siguran pristup sobama i apartmanima te korištenje dizala upotrebom jedinstvene kartice.  

  Preuzmi studiju primjera
 • Dalmina

  Dalmina je poslovni hotel u Splitu, sa 54 moderno uređene sobe, kongresnom dvoranom, sobom za sastanke i nizom drugih sadržaja koje nudi svojim gostima. Sobe imaju VingCard Signature RFID brave, koje jamče vrhunsku sigurnost, dok se stilske saten-krom brave savršeno stapaju s modernim interijerom.
   

  Preuzmi studiju primjera
 • Hotel Therapia

  Nekadašnji hotel Therapia, danas Kvarner Palace prvi je u Hrvatskoj instalirao VingCard Signature sustav brava. Ovaj romantični hotel nalazi se u Crikvenici, a izgrađen je 1895. godine (za vrijeme vladavine Franje Josipa).

  Preuzmi studiju primjera
 • Le Meridien Split

  Le Meridien Lav odlučio je osigurati se cjelokupnom ponudom rješenja VingCard Elsafea. "Želimo da naši gosti ne razmišljaju o sigurnosti dok uživaju u svom boravku kod nas"- izjavio je generalni direktor Le Meridiena.

  Preuzmi studiju primjera

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
ba_info@spica.com
Kontakt