• Oprema za hotele

VingCard inteligentne elektroničke hotelske brave norveškog proizvođača, koje odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima, su oblikovane i napravljene posebno za hotelska okruženja. 
Valli&Valli kvake iz najnovije kolekcije vrhunskih talijanskih dizajnera će se lako prilagoditi u svaki hotelski interijer. Različite tehnologije identifikacije (bušena kartica, magnetna kartica, smart kartica, RFID kartica, koju podržavaju čitači u bravama, nam omogućavaju uvođenje takozvane “univerzalne kartice", koju gosti i zaposleni upotrebljavaju na svim točkama identifikacije u hotelskom okruženju.

 • VingCard Allure

  Allure je vrlo inovativan elektronički sistem zaključavanja s jedinstvenim rješenjem, interaktivnim dizajnom i više mogućnosti nego ikada prije dostupno u sistemima zaključavanja. Profinjen, suvremen i intuitivan koncept i tehnologija koji su stvoreni za vrhunsku sigurnost i funkcionalnost.

  Saznajte više
 • VingCard Essence

  Essence je revolucionarna elektronička hotelska brava koja sve ključne komponente, uključujući i čitače kartica ima unutar vrata. Ono što je vidljivo su ručke i eventualno dodatni sigurnosni cilindar. Essence naglašava minimalizam brave, a sve sigurnosne karakteristike kao i do sada su izrazito izražene što i je bit hotelskih sigurnosnih sistema. 

  Saznajte više
 • VingCard Signature RFID

  Signature RFID elektronička hotelska brava omogućava beskontaktnu identifikaciju sa RFID (Radio frequency IDentification) tehnologijom koja je najfleksibilnija platforma za aplikacije i potrebe budućnosti. 

  Saznajte više
 • VingCard Signature

  Signature magnetska elektronička hotelska brava koja je jedinstvena i nudi osobni pečat za vaš hotel. Identifikacijsko obilježje koje omogućava da se brava uklopi u uređenje hotela, bez obzira na stil. 

  Saznajte više
 • VingCard e-cylinder

  Fleksibilno i kompaktno rješenje za većinu vrata gdje konvencionalne elektroničke hotelske brava nisu prikladne. Jedna od velikih prednosti ovog rješenja je da bude moderna zamjena za tradicionalne mehaničke cilindre. Prilikom zamjene tradicionalnih mehaničkih cilindara, zamjena je brza i nisu potrebni veći zahvati.

  Saznajte više
 • VingCard Classic RFID - Go ContactLess in 1 - 2 - 3!

  Classic RFID elektronička hotelska brava omogućava beskontaktnu identifikaciju sa RFID (Radio frequency IDentification) tehnologijom i najbržu prilagodbu na beskontaktnu tehnologiju ako već imate standardnu Classic elektroničku bravu na magnetsku karticu. 

  Saznajte više
 • VingCard Classic

  Classic elektroničke brave su pažljivo dizajnirane i konstruirane prema visokim standardima sigurnosti, a kako bi osigurali kvalitetu, morate osigurati dragocjenosti i gosta. VingCard Classic koristi magnetske kartice za identifikaciju. 

  Saznajte više

Kontakt

Podrška
+387 33 765 285
ba_info@spica.com
Kontakt